Hovězí kulatá plec z mladého býčka z českých chovů, 24h marinovaná a pomalu pečená. Na přípravu 150 g bylo použito 230 g masa.
Složení: hovězí zadní loupaná plec (99 %), sůl kamenná, hořčice (pitná voda, hořčičné semínko, ocet kvasný lihový, cukr, sůl, kurkuma, výtažek koření), barevný pepř.
Energetická hodnota 1243 kJ / 297 kcal
Tuky 14,0 g
Nasycené mastné kyseliny 6,0 g
Sacharidy 0 g
Cukry 0 g
Bílkoviny 43,0 g
Sůl 0,95 g
Hotová jídla EXPRES MENU - sterilizovaná, bez lepku, konzervantů a barviv. Vyrobeno z kvalitních surovin od lokálních dodavatelů z České Republiky.
- Kvalitní maso od českých farmářů. Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto například u hovězího masa v Expres Menu používají pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso nakupují od českých dodavatelů.
- Ruční zpracování suroviny. Každý den ráno vozí dodavatelé čerstvé suroviny, které se okamžitě zpracují k další tepelné úpravě. Maso se připravuje v konvektomatech v páře, omáčky se připravují zvlášť tak, že jako základ se orestuje cibule na oleji v pánvi, pak se základ přendá do parního kotle, přidají se další suroviny podle receptury a zaleje se taženým masovým vývarem. V Expres Menu pravidelně provádí výstupní kontrolu všech výrobků uvařených předcházející den.
- Zdravé suroviny. Hlavní zásadou při přípravě pokrmů je použití kvalitních surovin bez konzervantů, přídatných látek a stabilizátorů. Proto V Expres Menu používají např. kysané zelí přímo od výrobce, sterilované okurky bez umělých sladidel a uzeniny bez rychlosolí a lepku.
- 100% bez lepku. K výrobě produktů Expres Menu jsou používány pouze přirozeně bezlepkové suroviny, což je požadováno i od dodavatelů Expres Menu. Aby si byli naprosto jisti, výrobky nechávají testovat ve speciální laboratoři.
Trvanlivost až 10 let
Snadná příprava:
Produkty Expres Menu jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.
Ohřát můžete několika způsoby:
-
Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
- Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
- Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.
- Použijte samoohřev od Adventure Menu, vložte uzavřený sáček a nalijete trochu vody. Za cca 12 min je jídlo ohřáté.