Aby se vám snadno nakupovalo, používáme na webu k personalizaci a analýze návštěvnosti cookies. Více informací

       

Úvod »PRO PÁNÍČKY» Expres Menu - tilápie po italsku 300g (1 porce)


        

Expres Menu - tilápie po italsku 300g (1 porce)

SLEVA PO REGISTRACI / PŘIHLÁŠENÍ :)

img

 

Číslo produktu: EM_30020
Výrobce: Expres Menu
EAN kód: 8594043790179
Naše cena bez DPH: 73,91 Kč
Naše cena s DPH (15 %):
85,00 Kč

do košíku:
  ks  

Související produkty:

Expres Menu - tilápie po italsku 300g (1 porce)

Expres Menu - tilápie po italsku 300g (1 porce)

Vychutnejte si dokonalé souznění filety ze sladkovodní ryby Tilápie a lahodné omáčky s mrkví, cibulkou a rajským protlakem. Ryba je bez kostí, takže si budete moci v klidu užívat všech chutí této delikatesy. Tohle jídlo si určitě zamilují i vaše děti. Bez lepku a konzervačních látek. 

Podrobnosti a parametry

TRADIČNÍ ČESKÉ JÍDLO, POTRAVINA BEZ LEPKU, VYROBENO Z NON GMO SUROVIN (GENETICKY NEMODIFIKOVANÝCH SUROVIN)

Hotové jídlo sterilované, vyrobeno bez konzervačních látek, bez přílohy

Počet porcí: 1

Obsah: maso (rybí) 65 g, celkem 300 g

Složení: tilapie nilská (22%), mrkev, rajský protlak (rajčata, cukr), cibule, voda, slunečnicový olej, mouka rýžová, mouka kukuřičná, cukr, sůl, pepř.

Informace pro alergiky: výrobek obsahuje rybu Tilapii nilskou.

Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C.

Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Doba spotřeby je 36 měsíců. 

Výživová hodnota

 

na 100 g

na porci

Energie

kcal

96

288

Energie

kJ

402

1 206

Bílkoviny

g

8

24,0

Tuky

g

2,3

6,9

Sacharidy

g

8,0

24,0

Příprava GOOD FOODS Dobrého jídla:

Na sporáku: obsah sáčku vyklopte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni cca 5 minut.

V mikrovlnce: jídlo vyndejte z obalu na talíř nebo do vhodné nádoby a ohřejte cca 2 až 3 minuty při výkonu 700W.

V horké vodě: jídlo můžete ohřát vložením sáčku do horké vody na cca 8 minut. V hotelovém pokoji se jídlo dá díky tvaru sáčku ohřát přímo v rychlovarné konvici.